SKOVBO-REN i Hjørring er vores representant af KEMILUX varer i Danmark.

Besøg deres hjemmeside her: www.skovbo-ren.dk


___________________________________________________________________
 

KEMILUX flytter ikke produktionen til Danmark

Men KEMILUX har fået ny forhandler af sine pordukter i Danmark, idet Skovbo-Ren i Hjørring den 1. november overtog salget af vores produkter på det danske marked. Se www.skovbo-ren.dk. Salget af vores produkter vil ske med uændrede varebetegnelser.

KEMILUX INDUSTRI blev etableret i 1965 i Tórshavn, hvor selskabet fortsat har domicil og produktion af rengøringsmidler til forbrugerne og industrien, navnlig til fiskerisektoren, offshore branchen, den maritime branche og fiskeindustrien.

Vi er glade for, at Skovbo-Ren har sagt ja til at samarbejde om salg og promovering af vores produkter i Danmark og ser frem til et godt og varigt samarbejde.

KEMILUX INDUSTRI er den eneste producent af regngøringsmidler på Færøerne og er markedsførende af salg af rengøringsmidler på Færøerne. KEMILUX INDUSTRI har i mange år været stor leverandør til industrien på Færøerne og Danmark, men har desuden i mange år leveret til industrien i Island, Norge, Grønland, Canada og Skotland.


Kontakt: info@skovbo-ren.dk                                                          www.skovbo-ren.dk

______________________________________________________________________
 
 
Kemilux  ·  Mykinesgøta 1  ·  100 Tórshavn  ·  Føroyar  ·  Tel.: +298 662000  ·  Fax: +298 350831  ·  kemilux@kemilux.com